Розширено перелік військовослужбовців, яким надається компенсація за житло

Постановою від 16 березня № 183 про внесення змін до Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення.

Постановою від 16 березня № 183 про внесення змін до Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення Кабінет Міністрів розширив перелік військовослужбовців, яким буде надаватися грошова компенсація за житлове приміщення, надання якого передбачено законодавством.

Таке право, крім «позачерговиків» і тих, хто перебуває на обліку для поліпшення житла на загальних підставах, надано також і «першочерговикам».

Рішенням уряду категорії осіб, яким надаватиметься грошова компенсація за належне для отримання жиле приміщення, доповнено категорією осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень.

До внесення змін грошова компенсація надавалася тільки військовослужбовцям, які перебувають на обліку осіб, які потребують поліпшення житлових умов на загальних підставах, і військовослужбовцям, які користуються правом позачергового отримання житла.

Рішення уряду має посприяти посиленню соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Діловодство, секретаріат, АГВ