Блог навчальних закладів

Знайдено 773 статті

Контрольовані іноземні компанії. Тактика та стратегія дій контролерів

Фізичні та юридичні особи (ФО та ЮО) резиденти України, які мають контрольовані іноземні компанії (КІК). Директори, бенефіціари та особи зі спільним контролем за іноземними компаніями.

Оподаткування будівельної діяльності

Визнання доходу (порядок та дати). Касовий метод ПДВ для учасників проєктів з житлового будівництва

Звітність за мсфз у 2024 р. та що чекати у майбутньому?

Небильцова Оксана Володимирівна Сертифікований бізнес-тренер за програмою МСФЗ Інституту фінансових бухгалтерів (IFA) та з фінансового обліку Інституту дипломованих бухгалтерів управлінського обліку (CIMA).

Зарплата і військовий збір 5% з 01.10.2024

Військовий збір з працівника 5% з 1 жовтня: приклади розрахунку для зарплати та додаткових благ. ЄСВ-нарахування, ПДФО-нарахування. Індексація зарплати сьогодні+зміни з 01.01.2025

Спробуйте курс «Лінивий управлінець»

Авторський ексклюзив для швидкої побудови ефективного управління: отримайте практичні знання та навички управління фінансами!

Запрошуємо на «Просування бухгалтерських, аудиторських та консалтингових послуг»

Отримайте сертифікат від міжнародного центру та навчіться просувати свій бізнес максимально ефективно! Наш експерт надасть найсучасніші методики та підтвердженні успішні практики, прокачає ваші знання до рівня «я — експерт»

Запрошуємо на святкування Дня Бухгалтера 2024 наживо!

Святкуємо День Бухгалтера 2024 та 15-річчя навчального центру «Школа успішного бізнесу» в безпечному місці. Ділимось практичною інформацією по квартальній звітності — експерт Вікторія Величко.

Запрошуємо до програми «Податкова практика України»

Вебінар є частиною комплексної програми «Податкова практика України», де також розглядаються питання податкового адміністрування в Україні, податку на додану вартість, оподаткування фізосіб та ЄСВ, єдиного податку та спрощеної системи.

Офлайн-семінар у Харкові щодо звітності за перший квартал

Фінансова та податкова звітність за перший квартал від експерта Вікторії Величко, наживо в безпечному залі.