25-26 листопада 2016 р у м. Києві відбудеться 12 Міжнародна конференція з інформаційної безпеки UISGCON

UISGCON є найбільшою в Україні конференцією спільноти інформаційної безпеки, яка проводиться під егідою Громадської організації “Українська група інформаційної безпеки” (NGO UISG).

25-26 листопада 2016 р відбудеться 12 Міжнародна конференція з інформаційної безпеки UISGCON за адресою Прем'єр Готель Русь, Київ, Україна.

UISGCON є найбільшою в Україні конференцією спільноти інформаційної безпеки, яка проводиться під егідою Громадської організації “Українська група інформаційної безпеки” (NGO UISG). Попередню конференцію відвідало близько 600 учасників.

Конференції UISGCON є щорічним заходом переважно для тих, хто вважає інформаційну та кібербезпеку своєю професією. Але серед відвідувачів багато і тих, хто вважає цю тему важливою для свого бізнесу, кому цікаво обговорити з фахівцями поточні тренди індустрії ІБ та бути готовим до останніх викликів.

До конференцій UISGCON також виявляють інтерес CEO, CSO, CISO, CFO виробничих компаній, представники кредитно-банківської системи, транспортної галузі, енергетики, машинобудування, зв'язку, розробники програмного забезпечення, консалтінгові компанії, інтегратори, представники державних регуляторів, фрілансери, студенти та викладачі профільних вишів та факультетів, блогери, ІБ-журналісти, та багато інших прихильників та адептів безпечного віртуального простору.

Запрошуємо Вас відвідати конференцію https://uisgcon.org/news


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини