7-8 червня науковий семінар: "Удосконалення системи контролю якості та безпечності харчових продуктів"
Система НАССР. Зміни та новини у харчовому та санітарному законодавстві України. Сучасні вимоги до виробництва.
В програмі:
I блок. Перехід на європейську модель контролю якості та безпечності харчових продуктів.
II блок. Увага! Обов’язковість впровадження системи НАССР. За її відсутність з 20.09.2017 року настає відповідальність операторів ринку.
III блок. Перехід на європейську модель стандартизації. Основні вимоги до операторів ринку харчових продуктів. Технічні умови України.
IV блок. ТЕХНІЧНИЙ РЕГЛАМЕНТ щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом у готову упаковку (Постанова КМУ № 1193 від 16.12.2015 р.)Зміни до Технічного Регламенту (Постанова КМУ № 23 від 18.01.2017 року)
V блок. Мікробіологічні методи контролю якості та безпеки сировини та готової продукції.
Подробнее на сайте https://nbc.ua или по телефону [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини