Нетворкінг - крок назустріч успіху

Нетворкінг - крок назустріч успіху

Про модне слово «нетворкінг» – розгалужену мережу зв’язків – не чув сьогодні хіба лінивий.

Звісно, зв'язки не гарантують вам успіху в кар'єрному чи особистому житті тут і зараз, проте в рази збільшують на це шанси. І, крім того, є багато переваг в самому процесі зародження та розвитку знайомств.

Про це доступно та переконливо написано у бестселлері «Ніколи не їжте наодинці» Кейта Феррацці. Ось що, на думку автора, дає нам нетворкінг:

1. Вам ніколи не доведеться нудьгувати. Таке життя іноді вимагає більших витрат часу і накладає на вас більше відповідальності, але ніколи не набридає. Ви дізнаєтесь щось нове про себе, інших людей, про бізнес і навколишній світ. Це прекрасне почуття.

2. Кар’єра, побудована на зв’язках, корисна і компанії, в якій ви працюєте, тому що вона теж отримує вигоду з вашого росту. Люди, які спілкуються з вами, спілкуються і з вашою компанією. Ви відчуваєте задоволення від того, що ваші керівники і організація в цілому зацікавлені у вашому просуванні кар'єрною драбиною.

3. Коло знайомств надає вам підтримку і відкриває безліч можливостей для розвитку, це дуже важливо в сучасному світі. Раніше, коли людина все життя працювала в одній фірмі, це давало їй відчуття надійності, турботи і лояльності. Але ці часи безповоротно канули в минуле. 


Сьогодні ми всі вільні птахи. Шляхи нашої кар’єри пролягають через найрізноманітніші посади в багатьох компаніях. 
Нашою головною валютою стає інформація, тому розгалужена мережа знайомств — це найбільш надійна стежина до успішної кар’єри.

До речі, на курсах та інших заходах Школа розвитку SPE також можна налагодити корисні знайомства! Адже тут ви знайдете не тільки однодумців, але й людей різноманітних професій, небайдужих до особистісного зростання. Хтозна, яка із зустрічей чи розмов може змінити ваше життя? Долучайтесь, інформація про курси - тут spe.org.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини