Найближчий "Бізнес-інкубатор" стартує вже 5 січня!

Найближчий "Бізнес-інкубатор" стартує вже 5 січня!

У новий рік - з новими навиками та знаннями! Школа розвитку SPE вже з січня запрошує вас долучитися до довготривалих навчальних курсів.

Навіщо ми вам? 
Приблизно 99% бізнесів, підприємств і діяльностей приречені на загибель. Вірячи у міфи «правильного продукту», обманюючись ілюзією короткотермінового успіху чи «крутого проплаченого маркетингу», не маючи досвіду у розбудові бізнес-системи зсередини, підприємливі і навіть ефективні люди, які започатковують свою справу, змушені від неї відмовлятися або грузнуть у рутині самозайнятості, щодня крутячись у колесі, тільки щоб колись під час зустрічі із друзями сказати «у мене є бізнес», забуваючи при цьому, що вся робота у тому «бізнесі» все одно лежить на їхніх плечах.

Якщо ж позбутись зайвих ілюзій і усе розбудувати правильно з самого початку, то можна уникнути направду чимало зайвих ґуль і не потрапити у перелік 99% невдах! Хочете дізнатися як? Долучайтесь до Бізнес-інкубатора!

Для кого ця пропозиція?

  • Для тих, у кого уже є бізнес, але при цьому ви хочете його систематизувати, реформувати, реструктуризувати, монетизувати, тиражувати, вийти з тупика чи освоїти новий ринок;
  • Тільки для тих, хто готовий тяжко працювати над своєю ідеєю і компанією!
  • Не для «халявщиків» і усіх, хто думає, що бізнес – це казка про Попелюшку, де приходить принц (супер-пупер-продукт, мегаідея, інвестор, «вдалий час») і все «рішає»;
  • Хто готовий «вкалувати», як «ненормальний/а»;
  • Хто готовий докладати час до свого бізнесу!

Заняття відбуватимуться щоп’ятниці з 18:30 по 21:30.

Реєстрація для участі - https://goo.gl/forms/dkJSLmuEbdbkKaQB2 
Вся детальніша інформація за телефоном 097487941


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини