Початок червня видався досить інтенсивним

Початок червня видався досить інтенсивним

Приємно відмітити, що все більше власників бізнесу звертають увагу на важливість роботи з персоналом для покращення сервісу для клієнта, командостворення, мотивації персоналу, тим самим підвищуючи стабільність своєї компанії.

Початок літа, а саме початок червня видався досить позитивним та інтенсивним.

Приємно відмітити, що все більше власників бізнесу звертають увагу на важливість роботи з персоналом для покращення сервісу для клієнта, командостворення, мотивації працівників, тим самим підвищуючи стабільність своєї компанії.

Проектна робота сприяє м'якій адаптації персоналу до навчання, перезавантаження і сприйняття нового формату роботи та стилю обслуговування клієнта. А також, налаштування на збільшення продажів.

Відсутність сумнівів - це початок твого успіху!....

Проектну роботу з компанією "Євромікс" продовжуємо далі...

05.06, активна практикуюча робота з командою менеджерів магазинів компаніїї #ЄвроМікс дозволила створити додатково нові методи в напрямку підбору персоналу та його мотивації. #EuromixShop

Магазини, вас очікують позитивні сюрпризи та нові ідеї для втілення!


Нове знайомство, нові можливості дозволили мені та туристічній компанії #LadyTravelCoworking спланувати проектну роботу інтенсивного розвитку для самовдосконалення і готовності бути відкритою, гнучкою до кожного нашого клієнта, якого ми з радістю зустрічаємо.

Сьогоднішня активність, позитив, готовність розвиватись і змінюватися - результат буде сюрпризом для вас ;)

https://www.lady.travel/
http://insightintegro.com/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини