НАССР в харчовій галузі, старт 19 березня
Запрошуємо Вас відвідати Семінар-практикум «Практичні аспекти впровадження СУБХП на підприємствах харчової промисловості, закладах громадського харчування та торгових мережах згідно стандарту ISO 22000 та принципів НАССР»
Розглядаються питання:
1. Законодавчі вимоги до підприємств харчової галузі
2. Загальні положення стандарту ISO 22000
3. Основні вимоги НАССР до виробництва та закладів громадського харчування
4. Порядок дій при впровадженні СУБХП.
5. Практична робота - визначення операційних програм-передумов та критичних точок контролю згідно аналізування небезпечних чинників
6. Особливості внутрішнього аудиту згідно стандартів серії ISO
Об’єм курсу – 16 годин.
Вартість навчання одного слухача: 3 000,00 грн.(без сплати ПДВ) включаючи вартість роздаткового матеріалу до курсу та отримання свідоцтва.
Місце проведення семінару за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3 , будівля Київського Планетарію, (станція метро Олімпійська)
Довідки: тел.[відкрити контакти] ; тел/факс: [відкрити контакти]
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини