27-28 березня - семінар "Будівництво – 2019. Новели містобудівного законодавства та практика їх застосування. Як уникнути проблем з ДАБІ. Будівельне право у рішеннях ВС – остання судова практика"

27-28 березня - семінар "Будівництво – 2019. Новели містобудівного законодавства та практика їх застосування. Як уникнути проблем з ДАБІ. Будівельне право у рішеннях ВС – остання судова практика"

Вибір правової поведінки суб’єків містобудування в умовах «розбалансованого» законодавства. Нові ДБН. Дозвільна документація. Авторський нагляд. Нові зміни в проектуванні, експертизі, експлуатації.

27-28 березня компанія «Кортекс» запрошує семінар «Будівництво – 2019. Новели містобудівного законодавства та практика їх застосування. Як уникнути проблем з ДАБІ. Будівельне право у рішеннях Верховного Суду – остання судова практика.».

Проблемні та практичні питання впровадження та застосування новел містобудівного законодавства будуть предметом обговорення на семінарі з відомими експертами-практиками будівельної галузі.

Дивіться повну програму семінару та реєструйтесь тут  >>>

Всі професійні юридичні заходи тут  desyatka.com.ua  або на  FaceBook 

Спікери

Берендєєва О. В. - перший заступник директора ДП «Укрдержбудекспертиза».

Сергієнко О. В. - екс-начальник Управління дозвільних процедур ДАБІ України.

Івлєва Н. П. – завідувач відділу ДП "ДЕРЖАВНИЙ НДІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ", судовий експерт з будівельно-технічної експертизи.

Павленко Д. М. - один з найкращих експертів-практиків в сфері нерухомості, директор аналітичного центру «Правовий захист БТІ», автор численних публікацій у спеціалізованих виданнях.

Кисіль В. В. –адвокат, партнер, керівник практики будівництва та нерухомості ЮФ "КРD-Consulting"- лідер в сфері будівництва та нерухомості в Україні в 2016р.(The LEGAL 500 EMEA-2016).. Рекомендований міжнародним юридичним рейтингом The LEGAL 500 EMEA - 2014.

Кононенко Т. Ю. – член-кореспондент Академії Будівництва України, експерт Інжинірингового Центру КНУБА, один з розробників ДСТУ.

Представник Мінрегіонбуду.

Якщо у Вас є питання, телефонуйте: [відкрити контакти](044) 451-88-12  (067) 403-45-46

Ми відповімо на будь-яке Ваше запитання.

Більше інформації щодо професійних заходів тут   desyatka.com.ua  або на   FaceBook


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини