Економіка управління людськими ресурсами. Реєструйтесь на 29 липня

Економіка управління людськими ресурсами. Реєструйтесь на 29 липня

Ефективність сучасного бізнесу багато в чому визначається якістю менеджменту основного ресурсу – людського.

Оскільки саме працівники володіють потужним потенціалом генерування вартості для компанії, розуміння того, як діє і на чому базується економіка управління людськими ресурсами, стає конкуренткою перевагою будь-якої компанії.

Тим не менше, наявна практика багатьох підприємства свідчить про те, що більше уваги приділяється фінансовим і матеріальним ресурсам чи обладнанню і технологіям. Таке відношення легко спостерігати у моменти, коли компанія шукає шляхи скорочення витрат – стаття бюджету, яка «ріжеться» в першу чергу, всім прекрасно відома. Люди- це єдиний ресурс підприємства, який не є його власністю і ввечері після роботи вирушає додому до своїх сімей та у власних справах. З ним важко в будь-якому бізнесі. Особливо сьогодні, коли ефективність діяльності організації тісно пов’язана чи навіть прямо залежить від компетенцій, знань, вмінь і мотивації своїх команд і конкретних співробітників. В умовах поточної реальності бізнес не може забезпечувати високу результативність і якість, конкурентні затрати і сталий розвиток без побудови особливої системи менеджменту людського капіталу.

Проходження тренінгу «Економіка управління людськими ресурсами» буде корисним HR-спеціалістам, HR-менеджерам і HR-бізнес-партнерам, економістам з планування операційних і HR-бюджетів, менеджерам з оптимізації процесів і нормування праці, а також спеціалістам, задіяним в проектах автоматизації функції HR.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини