"Виробничий менеджмент і виробнича логістика", старт 16 жовтня

"Виробничий менеджмент і виробнича логістика", старт 16 жовтня

Безперервний процес змін ринкового середовища і посилення конкуренції потребує від підприємств гнучкості, щоб забезпечувати споживачів бажаними продуктами у правильному місці і в потрібний час.

Так, щоб миттєво реагувати на динамічні сплески ринку, компаніям із усталеними параметрами виробництва необхідно вносити зміни у виробничу інфраструктуру. Тоді як молодим компаніям – будувати систему логістики виробництва з урахуванням найближчих ринкових цілей. У свою чергу, для вирішення цих задач надзвичайно важливо налагодити ефективний виробничий менеджмент на підприємстві. Проходження бізнес-тренінгу “Виробничий менеджмент і виробнича логістика” дозволить Вам отримати навички грамотної організації виробничого процесу і забезпечити послідовний, безперервний і оптимізований потік товарів і послуг від постачальників до кінцевих споживачів.

Після закінчення тренінгу Ви зможете:

  • організувати виробничий процес і побудувати виробничо-логістичний ланцюжок, оптимальні для Вашого підприємства;
  • аналізувати і прогнозувати попит на основі статистичних даних з урахуванням фактору ризику;
  • планувати виробничу програму й адаптувати її до змін потреби ринку;
  • визначати необхідний обсяг, асортимент, строки поставки товарно-матеріальних цінностей, використовуваних у виробничому процесі;
  • управляти товарно-матеріальними запасами (у тому числі: закупівельні процедури, контроль залишків, розрахунок оборотності й економічний об’єм замовлення);
  • впровадити управління складом, оптимізувати складські процеси та затрати.

Тренінг “Виробничий менеджмент і виробнича логістика” буде корисним, перш за все, логістам, менеджерам з координації розподілу ресурсів і з складського господарства, спеціалістам з планування матеріального забезпечення, керівникам виробничих і планово-економічних департаментів, менеджерам з операційних покращень, спеціалістам з оптимізації процесів й ефективності, а також проектним менеджерам і бізнес-аналітикам на проектах з автоматизації матеріальних потоків і виробничо-логістичних операцій.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини