Оптимізація виробництва, старт 12 серпня!

Оптимізація виробництва, старт 12 серпня!

Оновлений розклад відкритих бізнес-тренінгів нашого Центру для виробничих підприємств.

На тренінгах Ви отримаєте інструменти для ефективної оптимізації виробничого процесу, організації безперервного і оптимального товарного потоку від постачальників до кінцевого споживача; інструменти впровадження LEAN-практик в процеси виробництва і не тільки.

Навчальні програми націлені на отримання практичних знань, обмін досвідом з колегами з інших підприємств і отримання конкурентних переваг для Вашого бізнесу.

  • Ощадливе виробництво. Інструменти LEAN: 5S, JIT, Kanban, TPM, Kaizen, 12-13 серпня

LEAN (ощадливі) принципи організації і управління виробництвом припускають не тільки тотальну оптимізацію всіх процесів виробничого підприємства, постійна увага і позбавлення від всіх видів втрат, особливе забезпечення працездатності обладнання та управління матеріальними потоками, а також раціональний візуальний менеджмент. Найголовніше, що забезпечує послідовне втілення принципів бережливого виробництва на підприємствах - це формування промислової культури і повне залучення співробітників в підвищення ефективності підприємства.

  • Виробничий менеджмент, виробнича логістика, 14-15 серпня

На тренінгу практичні робочі інструменти швидкого реагування на динамічні сплески ринку, отримають як компанії з усталеними параметрами виробництва, яким необхідно вносити зміни в виробничу інфраструктуру, так і молоді компанії, яким потрібно будувати систему логістики виробництва з урахуванням найближчих ринкових цілей.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини