Яка користь пробного заняття з акторського майстерності? Залийшайте заявки на тренінг!

Яка користь пробного заняття з акторського майстерності? Залийшайте заявки на тренінг!

Якщо ви задавались цим питанням, значить є певний інтерес - це вже плюс!

Недарма кажуть, що перше враження запам'ятовується найбільше. Адже, коли людина приходить перший раз  у студію на заняття, у неї формується  відношення до навчання. Тому для нас важливо, щоб цей контакт відбувся саме на пробному занятті. 

  • Отже, почну з того, що ви потрапляєте повністю у новий формат спілкування. Це абсолютно різні люди з різними професіями та поглядами. Тут ви можете познайотись з цікавими для себе людьми, які також прийшли відкривати СЕБЕ по-новому:)
  • Вихід із зони комфорту- це те, з чим ви стикнетесь із самого початку. Проте, це допоможе відчути, який потенціал є у вас, і що потрібно пропрацювати.
  • Застосовується практика вправ з ораторської майстерності (на дикцію, чіткість вимови, розкажуть про секрети публічного виступу). Пластики (відчуття свою тіла, комфортного та некомфортного стану тощо), вправи з акторської майстерності (зняття психологічних та м'язових зажимів, подолання страху перед аудиторією).
  • Профейний тренер поділиться своїми особистими навиками, підкажуть та дадуть цінні поради, які необхідні не тільки акторам, а й будуть корисними для повсякденного життя!

Обирай курс для душі:

Акторська майстерність для життя. Інтенсив
Акторська майстерність для життя та сцени
Зроби перший крок та розвивайся разом з нами!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини