Веб-розробка - перспективно, або казка про втрачений час?

Веб-розробка - перспективно, або казка про втрачений час?

Сьогодні в веб-технології прагнуть потрапити буквально всі. Чи станеш там багатим фахівцем? Залежить від тебе і від ринку. Конкуренція зараз величезна, а криза нікого не жаліє. Але сходити на інтенсивні курси програмування цілком варто!

Ця галузь не просто сучасна, але і досить швидко розвивається. А переучування надалі на більш нові технології набагато простіше проводити з людиною підготовленою, ніж з цілковитим новачком у цій сфері. Наші курси допоможуть розібратися з тим, що зараз актуально, а чим краще не займатися ніколи.

Веб-розробка - перспективно, або казка про втрачений час?

Дивлячись чого тебе там навчатимуть. Сучасним фреймворкам пророчать ще досить довгий розвиток. Та й починати фронтенд з нуля все-одно якось треба. Припустимо, ти не станеш відразу гуру веб-технологій, але цього і не потрібно. Старанним співробітникам в галузі теж платять досить стабільно, а у подальшому завжди є перспективи піднятися вище.

Головна ілюзія щодо веб-розробки у багатьох початківців - що це технічна і творча робота, яка вимагає безліч спеціальних навичок і доступна лише обраним. На верхніх рівнях - справедливо. Але тобі, що стартує Джуніору, доведеться пройти чимало технічної рутини. І в цьому теж немає нічого поганого: до великих завдань треба йти поступово.

Наш курс відрізняється реалістичністю. Ми беремо тільки кейси зі своєї роботи, те, що може стати в нагоді безпосередньо кожному розробнику. Ніякої сухої теорії, тільки те, що використовуємо самі. Тому наші випускники виходять зі школи вже адаптованими до роботи над реальними завданнями.

ДжаваСкрипт - релікт минулого або те, що потрібно і зараз?

Багато курсів web developer акцентуються на тому, що не застосовують «застарілі» технології. Але жодна мова не є «застарілою», якщо на ній все ще пишуться сайти і її активно підтримують. Так, «джава» і який вийшов із нього ДжаваСкрипт - не дива продуктивності і з'явилися не вчора. Але ми пропонуємо лише те, що випробували самі. Крім того, ця технологія все ще актуальна на ринку і може годувати розробника ще багато років.

Що ж дає ДжаваСкрипт для новачків? Дуже багато:

  • загальне розуміння сучасного вебу і принципів сайтобудування;
  • можливість розвиватися в бік мобільних платформ. Мобільна розробка, взагалі - найперспективніший напрямок, який часом незаслужено нехтується;
  • маса реальних замовлень стартового рівня. ДжаваСкриптом займаються дуже багато, і це відображає реальну ситуацію на ринку праці;
  • чимала ком'юніті. По Джаві і її похідних написані величезні мануали, знайти вирішення власних проблем не складе стільки проблем, як у випадку з набагато менш популярними рішеннями.

Наші практичні уроки javascript дають можливість відразу приступати до роботи над кодінгом сайтів. Ніяких виснажливих багатомісячних теорій. З курсом ДжаваСкрипт ти можеш вже відразу орієнтуватися на заробіток, нехай і початкового рівня. Далі, з підвищенням власних умінь, попереду відкривається ціла кар'єра розробника додатків. Ми не знаємо, скільки часу javascript буде в трендах, але точно сайти, написані за його допомогою, ще довго будуть складати чималу частину Інтернету. А наші курси завжди залишаються найдоступнішими за ціною.

Запишись прямо зараз і отримай перший оффер від рекрутера вже через кілька місяців!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка