Курси дизайнерів - що пропонуємо?

Курси дизайнерів - що пропонуємо?

Тобі набридла стара робота? Хочеш змінити сферу діяльності на більш сучасну і прибуткову?

Курси для дизайнерів в місті Кривий Ріг стануть гарним вибором для початку кар'єри у новій галузі і допоможуть розкрити тобі свій потенціал. Все, що потрібно - це бажання пізнавати нове і ставати краще з кожним днем.

Сьогодні є дуже багато міфів про сферу IT, в той же час, частина з них цілком правдиві. Не можна заперечувати, що сучасні технології тісно пов'язані з нашим повсякденним життям, і ця ніша стрімко розвивається. Якщо ти не впевнений, що тобі під силу освоїти новий напрямок, не варто переживати з цього приводу. У школі веб дизайну в Кривому Розі працюють тільки професіонали, які допоможуть повністю розкрити твій талант. Буде не зайвим нагадати, що це дуже вигідний напрямок у фінансовому плані. 

Що ми можемо запропонувати?
Веб дизайнер зобов'язан спиратися на побажання цільової аудиторії, розробляючи сайт так, щоб користувач отримав, що він хоче - купити потрібний товар, перевірити новини або просто поспілкуватися з близькими людьми. Для дизайну важливо дотримуватися балансу між красою і функціональністю сайту. Справжній фахівець зобов'язан зробити проект гарним, проте, це лише один з нюансів його роботи. Дизайнер повинен бути проектувальником і аналітиком, який здатний створити простий і зрозумілий продукт після аналізу поведінки звичайних інтернет користувачів. 

Багато організаторів курсів обіцяють перетворити починаючого веб дизайнера в гуру цього напрямку всього за пару місяців. Однак, за такий короткий період часу не вийде досягти гарного результату, оскільки ти встигнеш поверхнево дізнатися про декілька напрямків, без отримання практичних навичок. 

Звичайно, після проходження такого навчання ти зможеш виконувати примітивні завдання за мінімальну оплату. Щоб перейти на наступну сходинку у своїй кар'єрі, потрібно освоювати безліч нових навичок самостійно, без підтримки досвідченого наставника. Через деякий період часу більшість таких дизайнерів шкодують, що не пройшли повноцінні курси дизайну і не закінчили повноцінне навчання.

На курсі "Комп'ютерна графіка та дизайн" у тебе з'явиться можливість дізнатися все про веб дизайн і отримати реальні практичні навички для того, щоб стати успішним у цьому напрямку. У програмі немає непотрібних предметів. Повний курс навчання проходить за 2,5 року, тобто за 5 повноцінних семестрів. 

Переваги навчання в нашій Академії:

  • В нашій студії веб дизайну працюють викладачі, сфокусовані на навчанні практичним навичкам, а не теоретичним знанням.
  • Після проходження всього навчання ти зможеш отримати Junior + - Middle позицію в досить відомих і респектабельних компаніях.
  • Ми не просто пояснюємо теорію, а й показуємо, як вона працює на практиці в реальній роботі.
  • Після закінчення курсу наші студенти добре підготовлені до повсякденних завдань веб дизайнера.
  • Курс навчання IT в Кривому Розі - доступний, але досить вимогливий. Доведеться уважно виконувати домашні завдання, щоб набратися безцінного досвіду. Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного студента, а викладачі нададуть потрібну підтримку під час навчання.

Багато випускників наших курсів веб дизайну працюють на престижних посадах у всесвітньо відомих компаніях, на кшталт, Google чи Amazon. Вони володіють міжнародним сертифікатом і можуть розвивати свою кар'єру в будь-якій країні світу. Все залежить тільки від їх прагнення і робочого стажу. Викладачі не розповідають про застарілі технології, натомість, навчать користуватися новими інструментами, які теж постійно застосовують під час своєї роботи.

Говорячи про ціну курсу, вона досить доступна. Також ми пропонуємо можливість розбивати оплату за навчання на щомісячні платежі для зручності. 

Освоєння IT сфери - дуже вигідне з фінансової точки зору рішення, оскільки за прийнятну суму ти зможеш отримати знання і навички, які допоможуть дуже пристойно заробляти у майбутньому.

Поспішай приєднатися до навчання UI-UX дизайну та комп'ютерної графіці, зроби ШАГ назустріч успішного майбутнього! Запишись зараз!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка