7 причин, чому пілатес покращить ефективність твоїх тренувань та якість життя

Розповідає засновниця та методист «Академії Фітнесу — Україна» Ганна Машовець.

🍀 7 причин, чому пілатес покращить ефективність твоїх тренувань та якість життя.

    Розповідає засновниця та методист «Академії Фітнесу — Україна» Ганна Машовець.

 Пілатес допоможе тобі й твоїм клієнтам:

    ✅ Налагодити нейронні зв’язки між мозком та іншими частинами тіла. Пілатес об’єднує роботу розуму, душі й тіла. Завдяки цьому ти ефективніше виконуватимеш вправи, бо будеш концентруватися на відчуттях тіла.

   ✅ Очистити організм і насичувати його киснем.  Пілатес вчить використовувати більшу частину легень при диханні. Так до крові й внутрішніх органів потрапляє більше кисню, а організм краще очищується від непотрібних речовин. Джозеф Пілатес називав таке дихання внутрішнім душем.

   ✅ Не допустити опускання внутрішніх органів через сидячий спосіб життя. За правильного дихання працює не лише грудна, а й тазова діафрагма. Це активує м’язи малого таза й вони краще підтримують внутрішні органи.

   ✅Зміцнити поставу та уникати травм. Вправи в пілатесі активують найдрібніші м’язи-стабілізатори, що утримують хребет. А завдяки усвідомленим рухам ти краще відчуватимеш тіло в просторі й робитимеш менше травмонебезпечних рухів.

   ✅ Покращити стан суглобів. Вправи в пілатесі виправляють нееластичність зв’язок та занадто затиснуті або розслаблені м’язи. Вони налагоджують та покращують порушені функції рухів. Тіло стає більш мобільним і дієздатним.
  ✅ Підготувати тіло до повсякденних багатофункціональних рухів. Пілатес — це функціональне тренування, адже в кожній вправі задіяні м’язи майже всього тіла. Одні працюють, інші стабілізують, треті розтягуються. Завдяки цьому організм правильно й безпечно виконує рухи з повсякденного життя.

 ✅ Не витрачати зайвої енергії. Підконтрольно виконуючи вправи, ти відчуватимеш м’язи та будеш розуміти, які активувати для певного руху, а які ні. Так ти уникнеш перенапруження, непотрібних зусиль та перевитрат енергії. 👉 Використовувати всі переваги пілатесу, правильно виконувати вправи та професійно проводити тренування ти навчишся на тренінгу «Пілатес, вправи на маті / Pilates Mat Work. Рівень I».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Тренінги для тренерів