«Харчова безпека – 2021» в онлайн форматі!

«Харчова безпека – 2021» в онлайн форматі!

"Харчова безпека та впровадження системи НАССР у їдальнях: закладів шкільного, дошкільного навчання, вищих навчальних закладів та на підприємствах"

Програма:

  • Огляд Законодавства України з питань безпечності харчових продуктів
  • Поняття НАССР. Загальні принципи. Небезпечні чинники. Методологія оцінки небезпечних чинників та розробки мір управління.
  • Санітарні регламенти та вимоги щодо інфраструктури, утримання приміщень, обладнання, гігієни персоналу для їдалень.
  • Вимоги до безпечності харчових продуктів та сировини.
  • Вимоги до контролю технологічних процесів приготування страв та медико-біологічні вимоги до показників безпечності готових страв.
  • Документація НАССР. Документи, записи, інструкції, журнали. Приклади
  • Розподіл обов’язків при розробці, впровадженні НАССР у їдальнях.
  • Особливості розробки та впровадження у закладах шкільного та дошкільного навчання.
  • Державні перевірки дотримання вимог законодавства. Аудити НАССР. .
  • Розгляд основних невідповідностей на прикладі Актів перевірок у шкільних, дошкільних закладах. 

Дата: 19.07. 2021 з 14:00 до 17:30 (ZOOM)

Питання: [відкрити контакти](063) 701-34-16 (067) 564-38-54 (viber/telegram) реєстрація: bit.ly/3e1s8gz


Залишити коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини