24 вересня 2021 р. відбудеться семінар «Юридичний захист підприємств від рейдерських захоплень»

24 вересня 2021 р. відбудеться семінар «Юридичний захист підприємств від рейдерських захоплень»

Семінар для власників і ТОП-менеджерів компаній, фінансових директорів, керівників служб безпеки підприємств.

Методи захоплення підприємств постійно модифікуються. В арсеналі рейдерів все частіше використовуються нові витончені, юридично грамотні, сплановані і продумані дії.

Також агресори не забувають і про "старі" схеми захоплень чужої власності, використовуючи кримінально карні дії по відношенню до власників бізнесу, керівників та майна компаній.

У зв’язку з цим, перед власниками та керівниками бізнесу постають питання, - як ефективно протидіяти рейдерам, чи можна випередити їхні дії, як взагалі зберегти і захистити те, що роками створювалось і придбавалось.

На семінарі будуть розглядатись саме практичні питання з протидії незаконному захопленню підприємств і майна компаній: способи і засоби попередження, тактика юридичного захисту.

Спікери:

Лотиш Андрій Михайлович - – практикуючий адвокат, досвід роботи більше 20 років, Керуючий Адвокатським бюро "Андрія Лотиша" (https://lotysh.com/), є діючим членом Київської торгово-промислової палати (Комітет з безпеки ведення бізнесу).

Спеціалізація:

юридичний захист бізнесу, корпоративне право, земельне право, нерухомість і будівництво, супровід інвестиційних проектів за участю іноземних компаній, міжнародне структурування бізнесу, судова практика.

Професійна діяльність:

У 2004 році входив до складу експертів Проекту Міжнародної Фінансової Корпорації «Дослідження підприємницької діяльності в Україні», за сприяння Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії (грудень 2004р.).

Працював на керівних посадах у юридичних департаментах відомих українських компаній з холдинговою структурою, а також в юридичній компанії BML Consulting.

Керівник Адвокатського бюро "Андрія Лотиша" (м. Київ, вул. Січових Стрільців, 77, оф. 407).

Місце і дата проведення: м. Київ, 24.09.2021р., 10:00.

Вартість участі: 2 600,00 грн.

Спеціальні пропозиції: у разі оплати двома учасниками одночасно – знижка 10%.

Кількість учасників обмежена.

Програма семінару: https://www.trn.ua/trainings/83885/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини