Тренди відеоаналітики: розпізнавання обличь

Тренди відеоаналітики: розпізнавання обличь

Інтелектуальний модуль розпізнавання облич TRASSIR Face Recognition тренд останніх років у відеоаналітиці, який здатний задовольнити ряд важливих потреб багатьох сфер бізнесів – охорона об’єктів,

Face Recognition розпізнає обличчя, формує базу та дозволяє вести перевірку кожного виявленого обличчя по базі даних у режимі реального часу. Також є можливість імпортувати заздалегідь готову базу з фото, іменами, статю, віком та будь-якими іншими атрибутами. 

В галузі роздрібної торгівлі, Face Recognition допомагає боротися з крадіжками. При внесені підозрілих облич до чорного списку, співробітники охорони будуть отримувати сповіщення про порушників на пульт охорони, в телеграм або в мобільний додаток TRASSIR, як тільки вони з’являться на порозі магазину. Цим Ви зменшуєте рівень злочинності у торговельних мережах, підвищуєте швидкість реакції охорони для запобігання крадіжок. 

Для об’єктів масового скупчення людей – стадіони, аеропорти, вокзали, є можливість внести в базу обличчя небажаних персон або злочинців, що знаходяться у розшуку, що допомагає виявити злочинця або забезпечити додатковий рівень антитерористичної безпеки.

Завдяки інтеграції з обладнанням СКУД, на КПП, наприклад, на виробництві або бізнес-центрах, є можливість організувати автоматичний пропуск людей, які знаходяться у базі даних. Також можна налаштувати двофакторну авторизацію. Наприклад, за допомогою ключа та обличчя, тим самим підвищити рівень безпеки та знизити витрати на додаткових співробітників служби охорони.

https://youtu.be/qr9hjWRTGuA

Більш детально у презентації - https://trassir.ua/wp-content/uploads/2020/12/TRASSIR-Face-Recognition_ukr.pptx


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Фінанси, кредит, банківська справа