1 листопада — початок курсу в PROFI CLUB

1 листопада — початок курсу в PROFI CLUB

Онлайн-курс від PROFI CLUB — це 2 тижні насиченої програми, практики, вивчення актуального законодавства у сфері харчової безпеки, санітарних норм, внутрішнього аудиту, самостійної роботи та проходження тестування.

«Внутрішній аудитор системи харчової безпеки» і як завжди, ми починаємо з основ впровадження системи HACCP: планування проектних робіт, отримання експлуатаційного дозволу, вимог до приміщень, де виробляється харчовий продукт. Разом з Марта Лушпак.

Так само як і очний в Києві відкриває — заступник директора Інститут післядипломної освіти НУХТ, що робить початок курсу легким для розуміння матеріалу і налаштовує наших слухачів на позитивні зміни, які завжди супроводжуються отриманням нових знань.

Ми обговорюємо харчове законодавство та очікувані зміни у законодавстві України, пов'язані з виробництвом продуктів харчування та їх реалізацією. З нами експерт: Viktoriya Oblak — а це означає, що ми отримаємо розгорнуті відповіді навіть на найскладніші питання та «розшифруємо» не завжди зрозумілі законодавчі терміни.

Для запитань: [відкрити контакти](063) 701-34-16.

https://proficlub.com.ua/all-courses-ua/ PROFI  CLUB з Anna Blokhina.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини