We'll be there for you: ще 30% знижки на пакети послуг від TRN.ua завдяки акції «Friends»

We'll be there for you: ще 30% знижки на пакети послуг від TRN.ua завдяки акції «Friends»

Сьогодні на TRN.ua стартує акція «Friends»: отримуйте 30% знижки додатково на пакети послуг для розміщення протягом 3, 6 та 12 місяців.

Як казала героїня серіалу «Друзі» Моніка Геллер: «Якщо хтось хоче зробити нам подарунок, ми не повинні позбавляти його цієї радості». Сьогодні команда TRN.ua робить подарунок усім тренінговим компаніям та приватним тренерам, які хоча б один раз оплачували послуги сайту.

І цей подарунок — додаткова знижка на пакети послуг «Бізнес-розміщення», «VIP-тренер» та «VIP-компанія». З 23 листопада 2021 року до 31 січня 2022 року при купівлі згаданих пакетів до стандартних знижок на них додається ще 30%. Тобто на вартість пакетів послуг на 3, 6 та 12 місяців зі стандартною знижкою (15%, 25% та 35% відповідно) накладається ще й економія 30%.

Щоб придбати пакети з підвищеною знижкою, зверніться, будь ласка, до менеджера проєкту TRN.ua, наприклад, напишіть у форму зворотного зв’язку на сайті. Після придбання акційні пакети потрібно буде активувати до 11 лютого включно. 

А більше подробиць про акцію «Friends» шукайте у спеціальній комерційній пропозиції.

Уся команда тренінгового порталу TRN.ua дуже тішиться з можливості підігрівати наші партнерські стосунки за допомогою таких ініціатив, як ця. Дякуємо вам за довіру і сподіваємося, наша дружба триватиме так само довго і буде такою ж міцною, як у серіалі «Друзі» 😊


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини