Введення в управління: введення G в ESG. Знайди відповіді на ключові запитання!

Третій із 3 вступних посібників щодо фінансових спеціалістів з факторів ESG має бути зосереджений на. Це допомагає їм розглядати питання управління.

Це частина серії рефератів, які досліджують тему стійкості, бізнесу та ключової ролі фінансового спеціаліста. Ці інструкції допоможуть організаціям розглянути питання стійкості, як інтегрувати їх у довгострокове прийняття рішень та як включити ці питання у внутрішню та зовнішню звітність.

https://bit.ly/3CrKKSN

Це третій із трьох вступних посібників щодо факторів ESG, на які фінансові фахівці повинні зосередитися, щоб змінити ситуацію. Це допомагає їм розглядати питання управління. Посібник відповідає на чотири запитання,

  • Чому? Сталість — це головне питання та шлях організаційної зрілості ESG.
  • Що? Фокус управління.
  • Як? Чотири лінзи управління, стратегії, управління ризиками, а також показники та цілі.
  • ВООЗ? Заклик до дій для фінансових спеціалістів, фінансових функцій та організацій.

Фахівці з фінансів відіграють вирішальну роль, допомагаючи організаціям вирішувати та покращувати свій вплив на планету. Вони роблять це, надаючи цінну бухгалтерську та управлінську інформацію, включаючи фінансові та нефінансові заходи, а також корисну бізнес-інсайт. Тоді організації можуть впевнено приймати стратегічні рішення та впроваджувати рішення на основі відповідних даних та інформації.

Натисніть тут, щоб завантажити.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Фінанси, кредит, банківська справа