Корпоративне навчання від бізнес школи КРОК

Корпоративне навчання від бізнес школи КРОК

Корпоративне навчання для Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela.

Бізнес Школа КРОК в кінці листопада 2021 року провела тренінг для компанії Hewlett Packard Enterprise operated by Sophela. Тренінг проходив у форматі круглого столу, на якому обговорювали, що кількість взаємодій в процесі купівлі послуги чи товару в В2В сегменті більшості ринків зросла всього з 16% до 17% у період з 2017 по 2019 роки, а от кількість взаємодій під час пандемії до сьогодні підскочила з 17% до 27%! Згідно даних B2B digital marketing trends 2021-2022 (Forrester Research). Це про те, наскільки складніше стало просувати продажі товарів та послуг для В2В клієнтів, особливо онлайн. Саме вирішенню проблем лідогенерації та пошуку В2В клієнтів за допомогою digital інструментів були присвячені «круглий стіл» маркетинг-менеджерів і тренінг «Маркетингові цифрові інструменти просування комплексних продуктів в В2В сегменті», від HPE в особі Наталі Франчук.

Пишаємось і вдячні за те, що Бізнес Школа «КРОК» була запрошена в якості партнера і наш викладач — Грухаль Олександр, був ведучім спікером і тренером цієї події. Знання і навички, які відкривають бізнесу нові можливості — це те, що ми в БШ «КРОК» вважаємо найціннішим ресурсом, яким готові ділитися з українськими підприємцями. Ми ніколи не зупиняємось, бо життя — це розвиток. Пишаємося нашою співпрацею з HPE, це було чудово!

Замовити корпоративну програму можна на сайті Бізнес Школи КРОК https://cutt.ly/xYHGfvs

Телефонуйте, пишіть у мессенджери та електронну пошту — ми відкриті до співпраці і готові ділитися знаннями та досвідом!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини