Запрошуємо на програму бухобліку для початківців!

Запрошуємо на програму бухобліку для початківців!

Цей курс базується виключно на практичному застосуванні всіх норм бухгалтерського обліку та чинного податкового законодавства.

Школа успішного бізнесу запрошує Вас взяти участь в програмі: «Підвищення кваліфікації бухгалтерів»: модуль «Організація бухгалтерського обліку» - Програма курсу для бухгалтерів - початківців.

Даний курс розрахований на фахівців, які мають базову економічну освіту, проте не мають практичного досвіду ведення бухгалтерії, а також для тих, хто хоче освоїти для себе нову професію - бухгалтер і отримати перші практичні поради до досягнення цієї мети.Цей курс базується виключно на практичному застосуванні всіх норм бухгалтерського обліку та чинного податкового законодавства. 

Після закінчення кожної теми будуть надаватися тестові завдання для самостійного виконання та обов'язковий розгляд правильних рішень и перші практичні поради до досягнення цієї мети.

Програма курсу побудована таким чином: від первинного оформлення господарських операцій до складання звітності підприємства - від простого до складного.

Знати як правильно вести облік - це початок. Застосовувати ці знання на практиці - це крок до становлення професіонала.

Приєднуйтесь до слухачів курсу та ставайте професіоналом з бухобліку!

Реєстрація на курс, а також Програми навчання висилаються по Вашому запиту зручним для Вас засобом.Ольга Миколаївна тел.: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18.E-mail: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини