Підготовка до екзамену на диплом АССА ДипІФР розпочинається у лютому!

Підготовка до екзамену на диплом АССА ДипІФР розпочинається у лютому!

Два рази на рік (червень і грудень) кандидати можуть зареєструватися для складання кваліфікаційного іспиту ДипІФР в одному з центрів АТС International. Тривалість навчання — 13 семінарів — це найбільш широка і повна підготовка!

Кваліфікація Диплом з Міжнародної Фінансової Звітності (ДипІФР) була розроблена і встановлена ​​ACCA для підвищення рівня знань в області МСФЗ.

Два рази на рік (червень і грудень) кандидати можуть зареєструватися для складання кваліфікаційного іспиту ДипІФР в одному з центрів АТС International.

Навчання за програмою «Диплом АССА з Міжнародної Фінансової Звітності» (ДипІФР-рос.) розпочнеться у лютому 2022 року.

Програма призначена для фахівців, що працюють в сфері бухгалтерського обліку, аудиту та фінансів, бажаючих здати іспит для отримання Диплома професійної організації АССА, Великобританія.

Тривалість навчання — 13 семінарів: 90 астрономічних годин. (По 60 хв.) або 120 академічних годин. (По 45 хв). — це найбільш широка і повна підготовка!

Лектора: сертифіковані викладачі — сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.

Знайомтеся з  пропозицією НЦ «Школа успішного бізнесу» і приймайте ефективне рішення!

Реєстрація на навчання та докладна інформація:

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини