Вже розпочато реєстрацію на оглядовий курс з МСФЗ!

Вже розпочато реєстрацію на оглядовий курс з МСФЗ!

Зміни в Законі про бухгалтерський облік та фінансову звітність значно розширюють сферу застосування МСФЗ.

Якщо три роки тому отримання сертифікатів професійного бухгалтера було не настільки популярне у масового бухгалтера, то наразі визнання кваліфікації бухгалтера стає дуже актуальним. Рядовий бухгалтер все частіше стикається з тим, що однією з умов прийняття на роботу навіть в середніх фірмах стало наявність міжнародного сертифіката.

Отже, якщо ви хочете бути в тренді, то вам до нас на навчання за Програмою розвитку для фінансистів, бухгалтерів, економістів: «Міжнародні стандарти фінансової звітності» («Нове в МСФЗ-2022: Міжнародні стандарти бухобліку») в м. Харкові у лютому-березні 2022 року!

Група до 10 чоловік. Тривалість курсу — 25 годин.

Бізнес-тренер: Матвієнко Наталія Петрівна — практикуючий бухгалтер; Професійна кваліфікація, сертифікат САР/CIPA; Диплом ДипІФР 2018 р.; Сертифікат аудитора 2018 р.

Отже, Попит на фахівців зі знаннями МСФЗ стає дедалі більше. Зміни в Законі про бухгалтерський облік та фінансову звітність значно розширюють сферу застосування МСФЗ.

Тому, З кожним роком, «Школа успішного бізнесу» надає своїм «учням» найбільш вдосконалені програми навчання ПСБО і МСФЗ і відповідають вимогам актуальності інформації, які складається на ринку послуг професійного бухгалтерського навчання.

Приходьте та переконайтеся!

Реєстрація на навчання та докладна інформація.

За телефонами: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18 або пишіть нам[відкрити контакти][email protected]

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини