Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки для HoReCa

З 28 лютого — онлайн-курс. Переваги курсу — живе спілкування зі спікерами, можливість перегляду відео — занять, отримання практичних навичок!

Онлайн-Курс: Внутрішній аудитор системи харчової безпеки HACCP.

Оновлена програма курсу чекає на вас!

Графік навчання: з 28.02 по 11.03 — шість онлайн занять.

(3 рази на тиждень по 3,5 години — Zoom).

З 14 по 18.03 — самостійна робота, проходження тестування.

Після закінчення курсу учасники отримають:

  • сертифікат державного навчального закладу;
  • сертифікат англійською мовою;
  • друковані роздаткові матеріали;
  • допоміжні документи в електронному вигляді;
  • знання від кращих практикуючих фахівців з харчової безпеки.

Програма: https://www.profi-club.com.ua/uk/portfolio-item/02-2021r/

Реєстрація онлайн: bit.ly/3e1s8gz      

Anna Blokhina.

Питання: [відкрити контакти](063) 701-34-16; [відкрити контакти](067) 564-38-54 (viber).

Кількість учасників обмежена!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини