Що таке Cisco Cloud Security та навіщо її вивчати

У світі люди дуже тісно пов'язані між собою. Ми постійно користуємося одними й тими самими сервісами у мережі. І не знаємо, що більшість із них перебувають у хмарі. Але чи достатньо вони захищені?

Почати варто з того, що хмарна інфраструктура є різноманітними сервісами з надання послуг зберігання даних, обробки обчислень, передачі даних і т. д. Це і різні сервіси від компанії Google, і всілякі платформи для онлайн-ігор, і месенджери. Зі свого боку, Cloud Security або Безпека хмарного середовища у широкому розумінні — це безліч технологій та інструментів, спрямованих на захист сервісів в Інтернеті. Таким чином, курс Cisco «Безпека хмарного середовища» (Cloud Security) дозволяє підготувати фахівців, які спеціалізуються на захисті хмарних сервісів від хакерів та інших видів кіберзагроз.

Навіщо потрібно захищати хмарні послуги

Ні для кого не є секретом, що хакери щодня здійснюють сотні тисяч атак на інтернет-ресурси, пристрої, мережі компаній. І багато з цих атак є успішними лише тому, що зловмисники не зустріли хоча б мінімального спротиву. Але ті, хто вже пройшов хмарну безпеку тренінг (курси) Київ, знають, як важливо захищатися від хакерів. Особливо це стосується компаній, що надають послуги хмарних послуг.

Під час вивчення хмарної безпеки ви зрозумієте, що проблема захисту даних є всеосяжною. Користувачів необхідно захищати скрізь, де є доступ до Інтернету. Отже, це стосується й захисту хмар. Адже лише комплексний захист допомагає зберегти дані та гроші компанії від хакерських атак, витоків інформації та інших неприємностей.

Чому можна навчитися на курсі Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища

Вивчивши безпеку для хмарних обчислень тренінг (курси) Київ, ви дізнаєтесь:

  1. Як запобігати загрозам. Своєчасне виявлення шкідливого ПЗ дозволяє оперативно його позбутися і перешкодити хакеру вкрасти цінні відомості. Це допомагає не лише скоротити час на усунення проблеми, а й зберегти в безпеці дані.
  2. Як забезпечувати надійність сервісів. Досить стійка система дозволить користувачам безперебійно використовувати хмару, а компанії — не зазнавати збитків.
  3. Як захистити дані та програми. Основна цінність хмарних сховищ — це інформація, яку вони містять. Щоб запобігти проникненню в сховища хакера, необхідно стежити за компрометацією облікових записів, паролів тощо. Своєчасне інформування користувачів про потребу у зміні скомпрометованих даних допомагає зберегти інформацію в безпеці.
  4. Як забезпечити захист у майбутньому. Своєчасний моніторинг та автоматизація рутинних перевірок дозволять суттєво підвищити безпеку хмарної інфраструктури у перспективі.

Отже, безпека хмарних систем тренінг (курси) Київ є комплексною підготовкою до індустріальної сертифікації. І Академія Cisco на платформі SEDICOMM University допоможе вам отримати найактуальніші і комплексні знання. Будемо раді бачити вас на заняттях!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка