Create for Ukraine

Create for Ukraine

Методи креативності опановані, а робота над проектами триває у закритій спільноті випускників програми, де вони продовжують тренувати креативне мислення, генерувати, перевіряти ідеї, створювати прототипи і планувати їх запуск.

Завершив навчання другий потік онлайн-програми з розвитку креативності та інновацій Create for Ukraine – програми, спеціально створеної для підтримки українців під час війни. Тренери – Оксана Сєдашова та Тетяна Кравченко – пишаються учасниками, які не тільки навчились правильно і точно формулювати челенджі, але й створювати у відповідь на них абсолютно реальні проекти, які покликані покращити життя українців у різних сферах. Тільки подивіться, як звучить:

  •  Як я можу спонукати людей до покупки трав’яних чаїв, прибуток з яких піде на фінансування центру молоді з ментальною інвалідністю?
  •  Як я можу створити школу бізнесу нового формату?
  •  Як я можу сприяти розвитку креативного потенціалу мешканців м. Чернігів?
  •  Як я можу створити сучасну модель магазинів біля дому, які би працювали 24/7, були безпечними та економили час та фінанси як покупців, так і власника?
  • Як я можу створити та підтримувати позитивний імідж лікарні як складової сталого розвитку?

 Радіємо, що Бізнес Школа КРОК спонукає до створення нового – корисного, прогресивного, інноваційного.

Create for Ukraine: вчимо та надихаємо створювати для України. 

Третій і останній набір на програму Сreate for Ukraine, що стартує 3 жовтня, триває – чекаємо на нових криейторів – реєструйтесь тут: https://bit.ly/3Teelss


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Продажі, кол центр, робота з клієнтами