Блог навчальних закладів

Знайдено 1484 статті

Запрошуємо до онлайн-курсу «Школа медичних представників»

16 вересня розпочинаються заняття в «Школі медичних представників».

Як залучити клієнтів до персональних тренувань у фітнес-клубі

Уміння фітнес-тренера заохочувати персональних кліентів до тренувань, утримання і мотивація на довгострокову співпрацю, є важливою складовою його ефективності й компетентності.

Create for Ukraine

Методи креативності опановані, а робота над проектами триває у закритій спільноті випускників програми, де вони продовжують тренувати креативне мислення, генерувати, перевіряти ідеї, створювати прототипи і планувати їх запуск.

Тренінги з продажу не працюють

Навчати чи не невчати команду відділу продажу? Який формат вибрати? Як отримати максимум користі від навчання? Як не викинути гроші на вітер, які були інвестовані у навчання? Відповіді Ви знайдете у пості...

Робота із запереченнями

Заперечення краще запобігати, а не обробляти. Заперечення клієнта – це наслідок того, що на попередніх етапах переговорів із клієнтом ви щось зробили не так!

Ефективна комунікація: 6 правил ведення переговорів

Переговори — це майстерність й талант? Справжній профі може продати що завгодно та кому завгодно, навіть якщо його розбудити посеред ночі? Ні! Справжній профі — виявить потребу, з’ясує рівень її цінності та запропонує вигідне рішення для обох сторін.

Проявление эмпатии

Эмпатия может выражаться различными способами, иногда со словами, а иногда и без.

Переговоры под Новый год — тяжелое время для родителей

О переговорах с детьми и взрослыми от Scotwork International.

4 формули мислення ефективних менеджерів з продажів

Як мислить успішний менеджер з продажів. Спробуйте застосувати на практиці.

С чего начать изучение 1С Бухгалтерия?

На украинском рынке труда спрос на профессиональных бухгалтеров в последние годы заметно вырос. Многие работодатели – владельцы различных предприятий, а также аутсорсинговых фирм – заинтересованы в опытных соискателях.