Електролабораторія

Електролабораторія — уявляє собою стаціонарний або пересувний комплекс обладнаний приладами для здійснення контрольно-вимірювальних робіт і випробування електричних машин і електроланок.

Сучасні електролабораторії пересувного типа мають у своєму розпорядженні все необхідне, що потребується для визначення випробувань підстанцій, силових кабелів та інших заходів направлених на стабільну та якісну роботу електричних мереж.

Електролабораторія перелік можливостей:

  • Перевірка заземлення та ізоляції, автоматичних вимикачів (випробування настановних автоматичних вимикачів), вимір контуру заземлення.
  • Заміри перехідних опорів контактів,
  • Вимір опору ізоляції обмоток електричних машин,
  • Вимір опору ізоляції обмоток трансформаторів,
  • Визначення наявності ланцюга, випробування УЗО та ін.

Сучасні електролабораторії в будь-якому місті Україні: Одеса, Київ, Дніпро, Запоріжжя та ін. для чого їх замовлять або купують?

З метою постійного проведення вимірів напруги у різноманітних  мережах різної напруги, як низьковольтних, так і високовольтних. У випадках об'єктів підвищеної напруги є необхідність проводити заміри періодично для того, щоб не упустити некоректну роботу  обладнання та електричних мереж, бо ремонт може бути більш витратним.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Охорона праці, санітарні норми