Українські університети отримали почесні відзнаки AICPA-CIMA з Академічної Досконалості 2022

Українські університети отримали почесні відзнаки AICPA-CIMA з Академічної Досконалості 2022

23 грудня 2022, Київ – На третій церемонії нагородження AICPA & CIMA Excellence Awards 9 грудня 2022 року українські унверситети відзначено нагородами з Академічної Досконалості 2022 у 4 основних номінаціях.

Нагородою Campus Culture Excellence Award 2022 відзначено академіків, викладачів та студентські організації, які запустили успішні кампанії з підвищення обізнаності та просування професійної кваліфікації CIMA у своїх кампусах:

  • Золота відзнака глобального рівня– Лариса Антонюк (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана),
  • Золота відзнака рівня країни – Чудовець Віталій (Луцький національний технічний університет),
  • Срібна відзнака рівня країни – Гуцаленко Любов (Національний університет біоресурсів і природокористування України).

Нагородою CIMA Employability Excellence Award 2022 відзначені академічні партнери, які активно сприяють залученню роботодавців і взаємодії між студентами CIMA та галузевими партнерами в цій професії:

  • Чемпіон країни – Вікторія Лещінська (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана),
  • Почесна відзнака – Богдан Засадний (Київський національний університет).

Нагорода CIMA Research Excellence Award 2022 надається дослідникам і дослідницьким групам, які провели значні дослідницькі зусилля з предмета чи теми, пов’язаної з навчальною програмою CIMA, такі як бухгалтерський облік, цифрові фінанси, стратегія тощо:

  • Видатний внесок в країні – Андрій Пилипенко (Харьківський національний економічний університет),
  • Видатний внесок в країні – Володимир Муравський (Західноукраїнський національний університет),
  • Видатний внесок в країні – Володимир Краєвський (Державний податковий університет).

Нагороду Teaching Excellence Award 2022 отримав викладач CIMA, який продемонстрував чудову взаємодію зі студентами та ефективно допоміг їм покращити розуміння предмета, який викладає:

  • Чемпіон регіонального рівня (Європа) – Віра Шевчук (Львівський національний університет).

Щорічна премія Excellence Awards відзначає навчальні заклади та окремих освітян у всьому світі, які невтомно працюють, щоб підтримати кандидатів на шляху до отримання статусу дипломованих глобальних бухгалтерів з управлінського обліку (власників сертифікату CGMA) і формують майбутнє глобальної бухгалтерської та фінансової професії.

Наталія Вовчук, офіційний представник AICPA-СІМА в Україні, сказала: «Три роки поспіль українські освітяни та дослідники, що залучені до співпраці з СІМА упевнено демонструють готовність конкурувати з представниками кращих університетів світу – не лише Європи. Ми продовжимо надавати свою підтримку партнерським університетам в оновленні методик викладання, в покращенні програм навчання для фінансистів. Україна у 2022 році отримала 9 номінантів на відзнаку СІМА глобального рівня – це рекордний показник для Європи. Такий результат свідчить про рішучість робити зміни в освіті на краще».

Ендрю Хардінг, FCMA, CGMA, Виконавчий Директор – Напрямок Управлінського Обліку Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, що представляє AICPA та CIMA, сказав: «Ми раді відзначати досягнення наших академічних партнерів, викладачів навчальних закладів і молодих талантливих бухгалтерів третій рік поспіль. Наші лауреати та номінанти повинні надихати нас усіх на подальші зусилля, спрямовані на розвиток, виховання та розширення можливостей майбутніх бухгалтерів, фінансистів і бізнес-лідерів у всьому світі. Вітаю вас усіх з вашим успіхом і з отриманням визнання, на яке ви заслуговуєте».

Цього року на розгляд було подано понад 650 заявок і номінацій від навчальних закладів і окремих осіб у чотирьох категоріях: «Нагорода за досконалість у викладанні», «Нагорода за досконалість у дослідницькій діяльності», «Нагорода за досконалість у культурі університетського містечка» та «Нагорода за досконалість у працевлаштуванні». Центральний комітет із нагородження також обрав переможців нагороди Global Excellence Award та нагороди CGMA Campus of the Year Award на основі результатів іспитів у 2021 та 2022 роках. Цього року один кандидат CGMA отримав нагороду «Кандидат року» за свою відданість і прогрес у навчанні CGMA, незважаючи на триваючу глобальну невизначеність.

Повний список переможців: https://www.cimaglobal.com/.../univers.../Excellence-Awards/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини MBA, бізнес освіта Економіка, бухгалтерія та облік