Переваги групового навчання

Переваги групового навчання

Переваги навчання у спеціалізованих навчальних центрах перед навчанням у салонах краси

Ви знаходитесь в пошуку курсів працівників сфери краси? В даний час багато салонів, окрім своїх звичайних послуг із наведення повсюдної краси, пропоную також послуги навчання манікюру, педикюру, перукарській справі та інш. Здавалося б, навчання прямо, як кажуть, біля верстата, на очах у майстра, що може бути краще?

Але давайте спробуємо копнути глибше. Почнемо із майстра. Як відомо, далеко не кожен, хто вміє сам, здатний навчити іншого. Кваліфікація, досвід та практика викладача це один із найважливіших моментів. Вміти передавати свої знання, знаходити підхід до кожного учня, допомагаючи йому виробити свою особисту зручну та ефективну техніку – це ціле мистецтво, що приходить із величезним досвідом.

Також важливою є тривалість навчання. Вченими доведено, що наш мозок не здатний сприймати теоретичну інформацію понад три години. У випадках, коли теорія поєднується з практикою, можна ефективно вчитися від 3 до 6 годин.

Найкращою формою навчання є групова форма, оскільки кожен слухач навчається взаємодіяти, йти на компроміс, шукати правильні відповіді не сам, а з групою, а це є важливою складовою саморозвитку та самореалізації.

Навчаючись у групі, ви працюєте не тільки зі своїм клієнтом, але й берете участь у роботі всіх ваших одногрупників, опрацьовуєте різні ситуації та варіанти. Коли працює група з 10 чоловік і вас спрямовує один майстер, ви швидше стаєте самостійною робочою одиницею. Важливу роль відіграє наявність здорового «духу суперництва», коли не хочеться відставати від групи, коли є прагнення випередити своїх одногрупників, так званий момент змагань у навчанні.

Дружня атмосфера групи, підтримка, підказка, коли потрібно, сприяє більш легкому та ефективному навчанню.

Варто задуматися, кому довірити своє навчання: майстру в салоні, освіти та досвіду якого Ви не знаєте чи навчальному центру з бездоганною репутацією, багаторічним стажем роботи та сотнями випущених фахівців.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Індустрія краси