Як мотивувати співробітників вчити англійську мову

Всі вчать англійську. Починають, починають знов, продовжують та планують продовжувати. Цей процес може довго ходити по колу, поки ви шукаєте власну мотивацію. Але зараз не зовсім про це.

А от про це: Як мотивувати команду вивчати англійську із задоволенням від процесу та націленістю на результат. Корпоративне вивчення мови може бути надихаючим — повірте нам ⚡ І саме такий підхід до навчання дозволить досягти бажаної мети.

Загалом, вивчення англійської мови може мати багато переваг для кожного співробітника, і мотивація для цього може бути знайдена в різних аспектах, які найбільше важливі для конкретної команди.

Кар'єрні можливості. Англійська мова є міжнародною мовою бізнесу та комунікації, і володіння нею може допомогти команді ефективно спілкуватися з клієнтами, партнерами та колегами з усього світу. Це може відкрити двері до нових кар'єрних можливостей, особливо в міжнародних компаніях або в компаніях, що працюють з іноземними клієнтами.

Розвиток особистості. Вивчення англійської мови допоможе команді розвивати свої мовні та міжкультурні навички, а також відкривати нові культури та світогляди.

Емоційне здоров’я. Вивчення англійської мови може сприяти збереженню ментального здоров'я та гнучкості мозку. (ось тут ми детально про це розповіли: Для чого потрібна корпоративна англійська українським компаніям)

Як компанії стимулювати команду❓

Досягнення цілей. Встановлення конкретної мети для вивчення англійської мови, таких як отримання сертифіката чи збільшення кількості клієнтів, може стимулювати команду до її досягнення.

Відзначення прогресу. Підтримка на шляху досягнення цієї мети, шляхом визнання прогресу — може бути неабияким стимулом та моральною мотивацією.

Підтримка. Створіть середовище, яке підтримує вивчення англійської мови. Воно може містити відкриті розмовні клуби для співробітників, які вивчають мову, можливість обміну знаннями та досвідом між колегами.

Індивідуальний підхід. Враховуйте особисті потреби та мотивацію кожного співробітника. Для деяких людей важливо бути самостійними й більше підійде індивідуальне навчання, тоді як інші можуть бути більш мотивованими у групових заняттях.

Ваша задача показати співробітникам, як володіння англійською мовою може підвищити їхню ефективність на роботі, збільшити їхні можливості для особистого й професійного розвитку та знайомства з новими клієнтами або партнерами.

Але повірте нам, будь-яка мотивація може зникнути, якщо процес вивчення це нудні однотипні заняття, а HR стоїть з планом KPI над вами. 

Ми пропонуємо не просто вивчати мову — ми пропонуємо мотиваційний проєкт з англійської мови. Це зовсім інший підхід для компаній в форматі LEARN&FUN. Який до того ж буде створений на основі потреб та побажань вашої команди!

Що по FUN?

  • Speaking club
  • Debate club
  • Working across culture — Cultural Awareness
  • Ігри та тематичні вечірки англійською

Що по LEARN?

  • курси з мовних навичок: Speaking, Listening, Writing
  • короткі програми: English for E-mailing, Public Speaking, Listening, Speaking & Critical Thinking
  • Grammar club
  • Спеціалізовані програми (за індивідуальними запитами)

Комбінуємо, міксуємо, змішуємо — і подаємо для вашої компанії найкращий коктейль з навчання та розваг. 

Готові розпочати мотиваційний проєкт з вивчення англійської? Тоді зустрічаємось на консультації ❤️


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Іноземні мови Управління персоналом, адаптація та розвиток