Блог навчальних закладів

Знайдено 46 статей

Онлайн-вебінар «Важливі складові HR-бренду» від Анни Захараш

Анна Захараш, відома експертка з комунікацій, ділиться власним досвідом роботи в найбільшому операторі телекомунікацій в Україні на вебінарі.

9 квітня стартує дотренінгова підготовка онлайн-курсу «Компетенції — інтерв'ю та оцінка»

Це буде місяць суцільної прокачки ваших навичок оцінки за компетенціями! Це потужний розвиток вас як експерта в проведенні інтервʼю, формуванні та розвитку команд, прийнятті зважених управлінських рішень!

Мотивація персоналу. Поради щодо ефективного залучення працівників

Стаття розглядає важливість мотивації співробітників для підвищення продуктивності та ефективності компанії. Надаються поради щодо правильної мотивації співробітників та створення сприятливого середовища для розвитку працівника.

Корпоративне тестування співробітників. Організація процесу для компаній

У статті розглядається процес оцінки компетенцій, знань, навичок та особистісних якостей працівників. Надаються стратегії для проведення корпоративного тестування, аналізу результатів та надання працівникам зворотного зв'язку щодо їхніх результатів.

Два весли

Коли-небудь вам здавалося, що ви просто кружляєте на місці, не рухаючись вперед? Наш герой човняр має для вас цінний урок.

Якість навчання

Дорогі наші клієнти, студенти та колеги! Ми з гарною новиною — Тренінг-Центр HR-MASTER отримав членство в американській компанії з якості онлайн-освіти E-Learning Quality Network (США).

6 лютого старт дотренінгової підготовки онлайн-курсу «Компетенції — інтерв'ю та оцінка»

Це буде місяць суцільної прокачки ваших навичок оцінки за компетенціями! Це потужний розвиток вас як експерта в проведенні інтервʼю, формуванні та розвитку команд, прийнятті зважених управлінських рішень!

Запрошуємо на онлайн-курс «Manager's way» з 09.01.2024 до 01.02.2024

Це навчання для співробітників фармацевтичних компаній.

Резюме, CV, супровідний лист — як влаштувати себе на співбесіду

Не готові бути відсіяними на першому етапі «знайомства за резюме»? Справте враження! Підготуйте влучне резюме, адже навіть незначні помилки можуть розказати багато про кандидата.

ISO 27701:2019. Міжнародний стандарт управління особистою інформацією

ISO 27701 — міжнародний стандарт управління особистою інформацією, спрямований на забезпечення довіри, відповідності законодавству та зменшення ризиків при обробці даних. Це ключ до поліпшення бізнес-відносин та має системний підхід.