Хочемо вас подарувати

Хочемо вас подарувати

Сьогодні вранці отримали надзвичайно цікавий запит😊 Є суперкоманда співробітників та її талановитий Біг бос, якого поважають за вміння надихати навіть у цей складний час та досягати результатів попри все.

Цей унікальний керівник знає і бізнес-процеси, і маркетинг, і людей вміє підібрати так, що вся команда тільки виграє від його наполегливості у пошуку справжніх талантів.

Але є у Біг боса одна особливість характеру, яка ускладнює його спілкування з колегами, та і сам він часто переживає з цього приводу. Має він характер аж занадто запальний та емоційний, за хвилину на піку емоцій може сказати людині дуже неприємні слова, про які потім жалкує і сам, та і співробітники ображаються.

Знаючи таку свою особливість, часто говорить про те, що треба йому в школу – вчитись толерантності, управлінню емоціями та вмінню озвучити негативний зворотний зв’язок так, щоб співробітник аж побіг за власним бажанням виправляти ситуацію. Казав він про це, мабуть, дуже часто, поки врешті решт колеги вирішили взяти це питання у свої руки та…подарувати улюбленому босу три години індивідуального навчання з розвитку емоційного інтелекту😊

Ну а ми, звичайно, любим розв’язувати цікаві задачі по своєму профілю роботи. 

Що точно зможе керівник за три години? За допомогою тестів швидко оцінить рівень власного емоційного інтелекту та емпатії, навчиться розпізнавати свої емоції та емоції інших людей, отримає та протестує кілька технік, які дадуть змогу управляти своїми емоційними реакціями на неприємні події.

Чи цього вистачить для того, щоб вирішити проблему? Навряд чи! При цьому такий майстер-клас дасть змогу краще зрозуміти себе та інших людей, а те, що ми розуміємо, вже набагато легше контролювати.

Хочете знати, що сказав і зробив цей Біг бос, отримавши такий унікальний подарунок? Ваші версії:)?


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини