Новий президент CIMA та співголова Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів закликає фінансових спеціалістів створювати процвітаючу професію, впроваджуючи інновації, інклюзивність та сталість

Новий президент CIMA та співголова Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів закликає фінансових спеціалістів створювати процвітаючу професію, впроваджуючи інновації, інклюзивність та сталість

13 червня 2023 р., Лондон – Сара Гош, FCMA, CGMA, була обрана 90-м президентом Привілейованого інституту управлінських бухгалтерів (CIMA) і співголовою Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів (Асоціація AICPA/CIMA).

Протягом року перебування на посаді Сара допомагатиме керувати організацією в запровадженні інновацій та трансформації в професії, щоб вона могла відповідати вимогам ділового світу, що постійно змінюється. Вона також приділятиме значну увагу зростанню та просуванню ролі фінансових професіоналів у створенні цінності за допомогою ESG та сталого розвитку та служіння суспільним інтересам. Більше того, Сара присвятить себе надиханню та розширенню можливостей молодих поколінь стати фінансовими професіоналами. Вона особливо прагне сприяти інклюзії в професії.

Сара тісно співпрацюватиме з Окорі Л. Ремсі, CPA, CGMA, який буде головою Асоціації та AICPA, щоб задовольнити потреби 698 000 членів AICPA та CIMA, кандидатів у члени і залучених професіоналів, а також підтримувати актуальність професії для окремих осіб, компаній і економік у 188 країнах і територіях.

Сара Гош, президент FCMA, CGMA, CIMA та співголова Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, що представляє AICPA та CIMA, сказала:

«Я рада бути обраним президентом CIMA та співголовою Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів. Це буде привілей служити нашим членам і студентам по всьому світу, популяризувати велику роботу, яку вони виконують, і допомагати нашій професії підготуватися до великих змін, які нас чекають.

Наша відповідальність як лідерів полягає в тому, щоб бути проактивними та рішучими, долати виклики, використовувати нові можливості та надавати іншим можливість досягати успіху. Я буду використовувати свій термін для сприяння сталості, інновацій та інклюзії в професії. Я твердо переконана, що зараз настав час скористатися майбутнім і досягти прогресу в цих сферах. Роблячи це, ми реально змінимо ситуацію сьогодні та забезпечимо світле майбутнє для себе, для тих, хто на нас розраховує, і тих, хто йде за нами».

Сара є другою жінкою-президентом CIMA та співголовою Асоціації, після Мелані Дж. Канака FCMA, CGMA. Вона стала членом CIMA в 1995 році та отримала стипендію в 2013 році. Протягом останніх 15 років вона обіймала різні керівні посади, приділяючи особливу увагу залученню членів і плануванню заходів. Сара працювала членом регіональної ради CIMA у Великобританії, а також головою Центральної південної ради CIMA та Британської мережевої ради. У 2017 році Сара приєдналася до Ради CIMA, а через рік стала членом Правління Асоціації міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів, представляючи AICPA & CIMA.

Сара є перевіреним фінансовим лідером із досвідом цифрової трансформації та досвідом роботи в міжнародних організаціях, малих і середніх підприємствах та стартапах. Наразі вона працює в Державній службі Великобританії, очолюючи фінансові команди для надання якісних державних послуг і підтримки стратегії функції урядових фінансів з акцентом на сталість і технології. До цього Сара обіймала керівні посади в фінансовому, ІТ та операційному секторах, покращуючи надання послуг і трансформуючи процеси за допомогою аналізу даних і машинного навчання.

Раніше цього року Сара була названа серед 50 найкращих жінок у сфері бухгалтерського обліку 2023 року на знак визнання її роботи з підвищення авторитету жінок у керівництві та відданості стимулюванню різноманітності, рівності та залучення до бухгалтерського обліку та фінансів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини MBA, бізнес освіта Економіка, бухгалтерія та облік