27-ма Міжнародна Конференція PSY-BODY-SOUL. Online

27-ма Міжнародна Конференція PSY-BODY-SOUL. Online

🌳 Неймовірна подія! 27-ма Міжнародна Конференція PSY-BODY-SOUL відбудеться Online 29-30 липня 2023. Ми з вами! Ми запрошуємо учасників на підключення спікерів та учасників з усіх куточків світу на платформі Zoom. Разом ми сила!

Мета конференції – об’єднати слухачів, які потребують інформації та підтримки, та спікерів, що зможуть поділитися власним досвідом, що актуальний на даний час.

Ми продовжуємо поширювати думки та наукові знання з психології, остеопатії, альтернативної медицини та духовних практик для підтримки українців. Все що стосується реалій життя серед війни, допомоги та змін соціуму. 

29-30 липня будуть проходити майстер-класи та доповіді з 10 ранку. Спеціалісти будуть ділитися корисною інформацією та підтримкою. Психологічні, емоційні, тілесні техніки; отримання ресурсу в колі однодумців; нові знання та розуміння нової реальності; практики свідомості у нелегкий час. У кожного з вас прекрасна можливість долучитися до нас! Незабаром будуть анонсовані усі спікери та майстер-класи. 

Реєстрація обов'язкова. Для того, щоб прийняти участь вам потрібно записатися у організаторів за телефонами [відкрити контакти]050 221 24 56. 

30% збору коштів за конференцію буде переведено бійцям ЗСУ та сім’ям, що наразі потребують допомоги. Усі разом – до Перемоги!

https://www.facebook.com/events/937231437491754/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Медицина, фармацевтика Психологія, саморозвиток Спорт, здоров'я