↔️Делегування: навичка, який допоможе вам розвантажитись та прокачати свою команду↔️

Керівник, який не делегує завдання, часто перебуває в режимі «пожежогасіння». Делегування дозволяє керівнику зосередитися на завданнях, які вимагають його уваги й досвіду.

Напевно ви пам'ятаєте той день, коли до вас додому приїхала... пральна машина-автомат.😍

І що ви робили в перші рази прання? — Напевно заглядали й підглядали як йде процес. Напевно в голові миготіли думки: «Тобто тепер я вільна \ (-ен), ух ...»

А причина такої радості в тому, що ти свою роботу просто взяв і делегував:) І ніяких тобі пасток на кшталт🤔 «може вона не впорається, вона і так перевантажена, хочеш зробити добре, зроби це сам і т.д.»

Ти просто один раз грамотно вивчив інструкцію, зробив тестову версію і вуаля, відтепер це робить твій надійний помічник.

Звичайно, у разі якщо тобі ну ось дуже захотілося зробити прання, ти просто береш, закочуєш рукава і робиш сам, гордо вихваляючись, що, мовляв, є ще порох....💪

Глибоко переконані, що навичка делегування — корисна звичка керівника будь-якого рангу. І собі час для більш стратегічних завдань, і команді — суцільний розвиток.

📊Дізнайтеся більше про делегування на тренінгах від D Space📊

Прокачайте себе та свою команду завдяки професійному корпоративному навчанню та консалтингу від провідних коучів D Space!

Звертайтесь до нас за контактами:

[відкрити контакти](067) 547-79-49

[відкрити контакти][email protected]

#mydspace #тренінгикиїв #бізнестренінги #коучинг #коучинг #коучинггонлайн #тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Коучинг, менторство Лідерство, тімбілдинг