Пропонуємо учням обрати свій шлях у сфері програмування

Зацікавимо дитину програмуванням з першого заняття!

Комп’ютерні курси для школярів і дітей пропонують учням обрати свій шлях у сфері програмування та створення цифрового світу, обрати найкомфортнішу мову для написання коду.
Тому маємо широкий перелік програм комп'ютерних курсів з використанням різних мов програмування під різні цілі майбутніх розробників. А саме такі мови: SCRATCH, MinecraftHTML/CSS, JAVASCRIPT, JAVA, UNITY, С, С#, С++, Python.

1 — SCRATCH або Minecraft

Дітки дошкільного віку та учні початкових класів починають з першого рівня — це візуальне програмування на основі програми SCRATCH або Minecraft.

2 — HTML/CSS або Python

Наступна сходинка — це введення до текстового програмування за допомогою мов розмітки HTML та CSS або Python. На цьому рівні учні створюють різноманітні вебсторінки, маленькі ігри, анімації. Навчаються писати «чистий» код.

3 — JAVASCRIPT

Третій рівень — це скриптова мова JavaScript. Ми обрали саме цю мову програмування, бо вона дає змогу отримувати результат кожного уроку та містить основні поняття та принципи програмування та алгоритмів. Ця мова високорівнева, тому відносно легка в освоєнні для дітей.

Додатково програмування для дітей, які вже обрали шлях розробки ігор або розробки додатків, школа пропонує курс:

JAVA

Програма навчання мови Java розроблена у формі «від простого до складного». Учні легко засвоюють основи програмування, навчаються писати код, розвивають здатність до логіки, самостійного мислення. Програма передбачає багато цікавих практичних завдань.

UNITY

За допомогою середовища розробки комп’ютерних ігор — UNITY та мови програмування С# учні освоюють великий та цікавий світ створення ігор (2Д та 3Д).

Програма курсу побудована так, що підсумкові проєкти поетапно збираються в ході виконання практичних завдань. Результатом проходження курсу стане оригінальна гра. Завдяки творчій наповненості у кожного учня буде свій унікальний проєкт, який може стати першим кроком до професії.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини