Блог навчальних закладів

Знайдено 219 статей

Об’єкти культурної спадщини та забудова

Культурне містобудування очима юриста. Будівництво в історичних ареалах. Дозвільні документи. Погодження будівництва. Угоди з об’єктами культурної спадщини: отримання дозволів і погоджень.

Разом до перемоги!

Професійне зростання, здобуття якісних знань та актуальних практик, розширення своїх професійних горизонтів за допомогою участі у міжнародних сертифікаціях.

Стандарт — ISO 22000

Міжнародний стандарт спрямований на створення систем управління безпечністю і призначений для застосування усіма організаціями, зайнятими в ланцюгу виробництва, постачання і реалізації харчової продукції.

Рейдерство в АПК: юридичні методи протидії

Превентивні методи захисту підприємств АПК, - міжнародне структурування агробізнесу.

Види рейдерських захоплень бізнесу

Обізнаність з можливими діями рейдерів, недобросовісних партнерів і контрагентів – запорука побудови ефективної системи юридичного захисту підприємства

Юридичний захист бізнесу

На практиці рейдерів цікавлять будь-які успішні бізнес-проекти. Отже, розвиваючи власну справу варто одночасно забезпечувати належний юридичний захист підприємства.

Нові зміни в митному регулюванні України

У зв’язку з підписанням угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом існує практична необхідність лібералізації правил митного оформлення.

Міжнародні ресурси звітування про шахрайство COVID-19

Допоможіть повідомити про потенційні шахрайства або шахрайство, пов’язані з пандемією COVID-19 у вашій країні.

Почему надо использовать аккредитованный орган для сертификации

Почему нужно использовать аккредитованный орган по сертификации? Правильный выбор организации, которая будет осуществлять вашу сертификацию, может быть полон неизвестностей.

  • Certification Network Україна
  • 4 жовтня 2020

6 правил, как проверить информацию на достоверность

6 простых правил, как проверить информацию на достоверность. Напоминаю простые истины как проверить информацию: 1 Является ли ресурс зарегистрированным электронным СМИ или официальным ресурсом организации 2 читайте далее в статье.

  • Certification Network Україна
  • 30 вересня 2020