Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій
Сумской профессиональный колледж Национального университета пищевых технологий
-
Суми
· вул. Ярослава Мудрого, 60, 40009
На мапі - stpp.sumy.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
12F7 Комп'ютерна інженерія
F7 Комп'ютерна інженерія, 9 кл, денна, небюджетна, додатковий набір
- Спеціальність «Комп'ютерна інженерія», на 1 курс.
- Факультет: Комп'ютерна інженерія.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (16.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія»
F7 Комп'ютерна інженерія, 9 кл, денна, основна
- Спеціальність «Комп'ютерна інженерія», на 1 курс.
- Факультет: Комп'ютерна інженерія.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Комп'ютерна інженерія»
G13 Харчові технології
G13 Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів, 9 кл, денна, небюджетна, додатковий набір
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (16.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво борошняних, кондитерських виробів і харчових концентратів, 9 кл, денна, основна
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції, 11 кл, денна, небюджетна, 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчові технології.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 30.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
22Отличныйи техникум
В этом году поступали.Очень понравилась организация.В 8.00 начала екзамена ,а 15.30 на сайте результаты и рейтинг в групе,что не скажешь про машколедж...
Отличное учебное заведение. Окончила учебу в 1998 году. Прекрасная база знаний и оч. сильный преподавательский состав.
Классный технарь!
Дивіться також усі коледжі в Сумах, ЗВО/ВНЗ в Сумах, курси в Сумах, репетиторів в Сумах, роботу в Сумах.
Не рекомендую! Бережіть свої нерви та час!