
Фаховий коледж економіки і права Вінницького кооперативного інституту
Профессиональный колледж экономики и права Винницкого кооперативного института
-
Вінниця
· вул. Академіка Янгеля, 59, 21009
На мапі - vki.vin.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
111J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Фаховий молодший бакалавр, Базова середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (09.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 12 — 22 серпня.
- Місця: контракт — 10.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Другий етап, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 12 вересня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Друга освіта, Фаховий молодший бакалавр, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, Базова середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 15.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, Кваліфікований робітник, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, Фаховий молодший бакалавр, Повна загальна середня освіта, Небюджетна, Заочна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Заочне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг,Третій етап, Фаховий молодший бакалавр, Базова середня освіта, Небюджетна, Денна
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Комерційно-технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (20.10.2025 — 30.07.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 19 вересня — 8 жовтня.
- Місця: контракт — 5.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
49Вчилася в 1984-1986рр. Навчання дуже подобалось, викладачі на вищому рівні, Дуже гарне приміщення та обаднання. Хороша викладацька та матеріальна база. Щоб прийшлося знову вибирати де навчатись не задумаючись знову б обрала даний навчальний заклад. Лише тоді він був Вінницьким кооперативним технікумом. Всім рекомендую
Вчилась почті 30 років назад, працюю по спеціальності, не дуже довольна роботою но вчитись подобалось, всім рекомендую...
1) статті викладача Роботько 2015 року, що Вас засмутило? 2) а якщо цей викладач десь записаний у складі кафедри, то просто не встигли внести зміни. Тут немає нічого кримінального. 3) а ті що люблять покритикувати краще скажіть, скільки днів ви провели в бібліотеці, скільки практичних вивчили і чи пропускали лекції....почніть з себе!!!!
Викладач Роботько С. помер вже два роки назад, а на сайті Кооперативного інституту він входить у склад кафедри менеджменту, пишить статті. Який обман? То який це може бути навчальний заклад? Жах
Дивіться також усі коледжі в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.
Вчилась на технога.Класний Керівник Валентина Іванівна супер!Вчитель по хімій Оксана Тимофіївна та вчителька по укр мові суперові та чуйні.Але нічого хорошого не можу сказати про вчительку по економіці.