Смілянський технологічний фаховий коледж Національного університету харчових технологій

Смелянский технологический колледж Национального университета пищевых технологий




  • денна, заочна
  • Статус державний. I рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

33
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

181 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 10, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

Обовʼязкові предмети ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

Предмет на вибір ЗНО/НМТ

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Історія України

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 29.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 29.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 14 — 23 серпня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 29.01.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 30, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інформаційні та харчові технології.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2023 — 30.01.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

18
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Самые провальные годы моей жизни (КВП 2006-2010), хотя может и не техникум в этом виноват) Я всегда был одним из лучших в учебе, как в школе, так и в учебных заведениях после этого техникума, "зрiз знань" при поступлении сюда написал на 12 балов, зато потом "скотился" в самые низы, наверное просто от нехватки мотивации и потере всякого интереса в учебе. Самое ужастное что могу вспомнить это отсутствие книг по некоторым предметам, 1 книга использовалась на 2-4 человека, к тому же в этой книге могли отсутсвовать целые блоки страниц, даже при желании, освоить материал было проблематично. Хотя, признаться, знания приобретенные тут мне отчасти пригодились в жизни что не могу сказать про дипломы которые в Украине никому не нужны, а за границей не действительны.

,

Прекрасні викладачі!!! Атмосфера - родинна, Цікаво навчатися і просто відпочивати! Дякую за чудові роки!!!

,

Здається, що попередні коменти писали " свої люді". Кому як - мені не дуже! Спеціальності не сучасні, на роботу влаштуваться важкувато. А так норм...

,

Хороший технiкум

,

Зустріч випускників 12.05.2012 року - Крила повертають навесні птахів до рідного дому, а спогади випускників у студентські роки.Цей день слід запамятати, він створений щоб покоління поєднать. Дуже багато приємних спогадів. Якщо чесно, я б залюбки повернулася у ці роки назад. Це найкращий технікум. У ньому викладають найкращі викладачі які дають відмінну підготовку фахівців, особливо для цукрової промисловості, де я працюю з 1977 року, завжди оточують турботою і увагою, розумінням студентів. Низький уклін за труд Вам викладачі! Ні Ви про нас, ні ми про Вас не забули - бо славу технікуму всі разом несемо.


Залишити відгук

Дивіться також усі коледжі в Смілі, курси в Смілі, роботу в Смілі.