Вінницький коледж Національного університету харчових технологій
Винницкий колледж Национального университета пищевых технологий
-
Вінниця
· вул. Привокзальна, 38
На мапі - vcnuft.vn.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
33G13 Харчові технології
G13 Виробництво жирів і жирозамінників
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво жирів і жирозамінників
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 21 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво жирів і жирозамінників
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (22.09.2025 — 31.01.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 2 — 15 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво харчової продукції
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технології та організації виробництва і теплоенергетики.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (22.09.2025 — 31.01.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 26 серпня — 15 вересня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.