Черкаський кооперативний економіко-правовий фаховий коледж Полтавського університету економіки і торгівлі
Черкасский кооперативный экономико-правовой колледж
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
129J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 26 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 9 жовтня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 2.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 20.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 7.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС (додатково1) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС (додатково2) J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 МС J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ (додатково1)J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ (додатково1)J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 — 29 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ (додатково2)J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ (додатково2)J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 14 жовтня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 ФМБ J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, курси в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.