Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж
Черновицкий кооперативный экономико-правовой колледж
-
Чернівці
· 1-й провулок Кармелюка, 6, 58003
На мапі - college.cv.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
135G13 Харчові технології
G13 G13 Харчові технології ( заочна форма навчання на базі 11 класів) І-сесія (05.07.-02.08.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології ( на базі 11 класів) (05.07-02.08)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (01.07-14.07.) (на базі 9 класів)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: контракт — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (заочна форма навчання на базі 11 класів). ІІ-сесія (15.09. - 10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (заочна форма навчання на базі кваліфікованого робітника) І-сесія (05.07. - 02.08.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (заочна форма навчання на базі кваліфікованого робітника) ІІ-сесія (15.09. - 10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (заочна форма навчання на базі молодшого спеціаліста) ІІ-сесія(15.09. - 10.10)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (на базі кваліфікованого робітника) (05.07.- 02.08.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 6.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (на базі кваліфікованого робітника). Додатковий набір. (15.09. -10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (на базі молодшого спеціаліста) (05.07. - 02.08.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (на базі молодшого спеціаліста) Додатковий набір(15.09. - 10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології (на основі кваліфікованого робітника). Додатковий набір. (05.08. - 02.09.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (11.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Кваліфікований робітник
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології(заочна форма навчання на базі молодшого спеціаліста) І-сесія (05.07. - 02.08.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. На базі 11 класі. Додатковий набір. (05.08-02.09)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (11.09.2025 — 01.02.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. На базі 11 класів. Додатковий набір. (15.09. -10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. На базі 9 класів. Додатковий набір (05.08.-02.09.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (11.09.2025 — 01.02.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 серпня — 2 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 G13 Харчові технології. На базі 9-класів. Додатковий набір (15.09-10.10.)
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (20.10.2025 — 01.03.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 15 вересня — 10 жовтня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 0 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.
Дивіться також усі коледжі в Чернівцях, ЗВО/ВНЗ в Чернівцях, курси в Чернівцях, репетиторів в Чернівцях, роботу в Чернівцях.