Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»

Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»




  • денна, заочна
  • Статус державний. III рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

86
Конкурсні пропозиції з офіційної бази ЄДЕБО
Фільтри
1

G13 Харчові технології

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 20.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 15.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 14 липня.
  • Місця: контракт — 35.

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 180.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
  • Місця: контракт — 20.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 100 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (26.09.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 9 місяців навчання (20.10.2025 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 10 жовтня.
  • Місця: контракт — 2.

1 ≥ 0 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (24.09.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 29 вересня — 14 жовтня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 9 місяців навчання (17.10.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Бакалавр
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 10 жовтня.
  • Місця: контракт — 9.

1 ≥ 0 Фахове випробування

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
  • Місця: контракт — 15.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (24.09.2025 — 30.06.2027).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

0.3 ≥ 100 Українська мова

0.5 ≥ 100 Математика

0.2 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

0.2 ≥ 100 Українська література

0.3 ≥ 100 Іноземна мова

0.4 ≥ 100 Біологія

0.2 ≥ 100 Географія

0.4 ≥ 100 Фізика

0.4 ≥ 100 Хімія

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 5 місяців навчання (23.09.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 4 місяці навчання (28.10.2025 — 31.01.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 5 місяців навчання (01.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 6 — 20 серпня.

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 4 місяці навчання (28.09.2025 — 31.01.2029).
  • Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 19 вересня.

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 5 місяців навчання (23.09.2025 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 12 вересня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист

  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та сфери обслуговування.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (28.10.2025 — 31.01.2027).
  • Основа вступу: Кваліфікований робітник
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 29 вересня — 10 жовтня.

Обовʼязкові предмети НМТ

1.25 ≥ 100 Українська мова

1.25 ≥ 100 Математика

1.25 ≥ 100 Історія України

Предмет на вибір НМТ

1.25 ≥ 100 Українська література

1.25 ≥ 100 Іноземна мова

1.25 ≥ 100 Біологія

1.25 ≥ 100 Географія

1.25 ≥ 100 Фізика

1.25 ≥ 100 Хімія

1 ≥ 0 Співбесіда

0.00 Мотиваційний лист


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.

  • пр-т Перемоги, 55-в, м. Харків, 61174
  • (057) 336-09-73
    (057) 338-58-13
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Барикадна, 51, м. Харків, 61098
  • (097) 023-87-10
  • Державний.
  • вул. Спортивна, 9, м. Харків, 61038
  • (057) 738-01-48
    (057) 738-41-39
    (057) 738-23-82
  • Державний. Рівень акредитації I.