Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету»




  • денна, заочна
  • Статус державний. III рівень акредитації.

Спеціальності та освітні програми

97

Про коледж

Відокремлений структурний підрозділ «Харківський торгівельно-економічний фаховий коледж Державного торгівельно-економічного університету» — це єдиний профільний заклад освіти Слобожанщини, що здійсню підготовку фахівців до невиробничої сфери економіки — ресторанного, готельного, туристичного бізнесу, торгівлі, фінансової системи, менеджменту, який будує свою роботу на сучасних європейських стандартах, зберігаючи надбання та традиції нашої освіти.

  • Коледж є структурним підрозділом Державного торгівельно-економічного університету — одного з найавторитетніших навчальних закладів України, атестованого за найвищим, IV рівнем акредитації.
  • Якість освітніх послуг, які надає коледж, підтверджується  державними установами надаючи позитивні відгуки, після проходження акредитаційних процедур.
  • Здобувачі освіти Коледжу – це переможці та лауреати Міжнародник та Всеукраїнських кулінарних конкурсів.
  • У Коледжі є можливість додатково отримати професію кухаря, кондитера.
  • Вступ відбувається після 9-го класу, після 11-го класу, після училища (ліцею) з дипломом кваліфікованого робітника на освітні рівні фахової передвищої освіти та вищої освіти.

Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі на рівні фахової передвищої освіти:

  • Облік і оподаткування (Бухгалтерський облік);

  • Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (Фінанси і кредит);

  • Менеджмент (Менеджмент організації торгівлі);

  • Маркетинг (Цифровий маркетинг);

  • Харчові технології (Виробництво харчової продукції);

  • Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Ресторанне обслуговування);

  • Туризм та рекреація (Туристичне обслуговування).

Термін навчання складає від 1 року 10 місяців до 3 років 10 місяців залежно від обраної освітньої спеціальності і форми навчання. Підготовка фахівців здійснюється за денною формою навчання.

Освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі на рівні вищої освіти:

  • Економіка (Економіка підприємства);

  • Менеджмент (Торгівельний менеджмент);

  • Харчові технології (Ресторанні технології);

  • Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельно-ресторанна справа);

Термін навчання складає від 4 роки. Підготовка фахівців здійснюється за денною формою навчання.

Для закріплення та вдосконалення знань, умінь і навичок, отриманих під час теоретичного навчання, здобувачі освіти виконують лабораторні роботи з приготування страв, а також проходять практику на різних підприємствах галузі. Практична підготовка сприяє наближенню до майбутньої професійної діяльності, дозволяє вивчити кращий досвід фахівців та допомагає здобувачам освіти почуватися впевненішими в умовах сучасного ринку праці.

До послуг тих, хто навчається в Коледжі — потужна сучасна матеріально-технічна база: комп'ютерні класи, бібліотека, читальна зала, спеціалізовані кабінети і лабораторії, а також гуртожиток, спортивний зал.

Наш сайт: htek.com.ua

Телеграм чат з приймальною комісією: https://t.me/vstup2024_htefk 


Відгуки

Керівництво цього навчального закладу ухвалило рішення не дозволяти оцінки та коментарі.


Дивіться також усі коледжі в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.

  • вул. Воровського, 21, м. Харків, 61038
  • (057) 750-85-52
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • пр-т Перемоги, 55-в, м. Харків, 61174
  • (057) 336-09-73
    (057) 338-58-13
  • Державний. Рівень акредитації I.
  • вул. Аерофлотська, 8, м. Харків, 61031
  • (057) 775-55-50
  • Державний. Рівень акредитації I.