
ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету»
ОСП «Технологически-промышленный профессиональный колледж Винницкого национального аграрного университета»
-
Вінниця
· просп. Юності, 8, 21021
На мапі - tpk-vnau.org
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
6D1 Облік і оподаткування
D1 071 Облік і оподаткування БЗСО 1курс
- Спеціальність «Облік і оподаткування», на 1 курс.
- Факультет: Бухгалтерсько-механічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.08.2025 — 30.05.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 50.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Облік і оподаткування»
G11 Машинобудування
G11.03 133 Галузеве машинобудування БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Машинобудування», спеціалізація G11.03 «» на 1 курс.
- Факультет: Бухгалтерсько-механічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.08.2025 — 30.05.2029).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Машинобудування»
G13 Харчові технології
G13 Виробництво харчової продукції БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2025 — 31.12.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчових концентратів БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2025 — 31.12.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 30.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
G13 Зберігання, консервування та переробка м'яса БЗСО 1 курс
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 5 місяців навчання (01.08.2025 — 31.12.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Ліцензійний обсяг — 45.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Харчові технології»
Відгуки
120Ще хочу додати за стипендію. Її скорочують без причин та пояснень. В один місяць може прийти 600 грн, в інший 1000 грн, хоча має бути 1510 грн. Цю стипендію ніхто не повертає і не поверне.
Жахливий навчальний заклад! Навчання починається в серпні, з цього року зробили шести днівку. Для дітей віком 15-16 років це велике навантаження, адже щодня по 4-5 пар. Через шести днівку діти взимку сидять на канікулах 3 місяці, навіщо це? Є викладачі, які нахабно відносяться до дітей та принижують їх. Корупція невелика, але присутня. Загалом, що університет, що коледж вступати не варто.
Дуже сподобались підготовчі курси. Класна атмосфера, чудові викладачі. Мрію вже цього року стати студенткою цього коледжу!
Відвідуємо підготовчі курси, дитині подобається. Мінус - дистанційно. Поступати будемо однозначно.Рекомендуємо!
Дивіться також усі коледжі в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.
Я закінчую 11 класс хочу поступите на кондитера без НМТ